www.cf.mk

Донирај

Здружение за Цистична Фиброза
Бул. Јане Сандански 4/11, Аеродром1000 СкопјеМакедонија
тел: + 389 (0) 2 2770 550 моб: + 389 (0) 78 355 562
email:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
web site: www.cf.mk
денарска сметка: 530-0403006873-70 Oхридска Банка АД Охрид, Македонија

Macedonian CF Association

Bul. Jane Sandanski 4/11, Aerodrom1000 Skopje Macedonia
Tel: + 389 (0) 2 2770 550Cell:
+ 389 (0) 78 355 562
email:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
web site: www.cf.mk

IBAN MK07530901000356475
SWIFT OHRDMK22 Ohridska Banka AD Ohrid, Macedonia

05 Март 2010 Објавено во Донации Прочитано 9466 пати
Во оваа категорија: Донација Solvey 30.10.2008 »

Помогнаа во реализација на идеата

Element PR & Corporate CommunicationsKOMA - Design & Print LabEam КонфекцијаЛаминати-Производство на композитни матерјалиТритекс ПрилепМарте Еко Цвет

Социјален Профил